Gyümölcs tea – csak a fantázia szabhat határt
A gyümölcsteák valójában nem teák, mivel nem tartalmaznak tealeveleket, többféle növény keverékei. Gyakran fűszerekkel, virágszirmokkal, aromás, olajat tartalmazó növényekkel bolondítják meg. Koffeinmentes, a nap bármely szakaszában fogyasztható.
Áztatási idő: 8-10 perc.
Gondűző Málna
Az erdő színpompás és finom gyümölcseit, bogyóit válogattuk gondosan össze kosarunkba, hogy egy nagyon különleges gyümölcstea keveréket kreáljunk, melynek ízét a málna édes-savanykás aromája koronázza.
Összetétel: hibiszkuszvirág, csipkebogyóhéj, almadarabok, bodza, feketeszeder, eper, és málnadarabok.
Áztatási idő: 8-10 perc 100°C-on.
Édes Szenvedély – Licsi
A licsi és az eper nemes íze a legmagasabb elvárásoknak is megfelelő élményt biztosít. Ez a lágy kreáció ízletes eper darabokkal, egy kevéske jázmin, és sáfrányvirággal teszi még feledhetetlenebbé ennek az egzotikus gyümölcsteának az ízét. Igazán megéri kipróbálni!
Összetétel: almadarabok, hibiszkuszvirág, csipkebogyóhéj, licsi, sáfrányvirág, eper darabok, jázminvirág.
Áztatási idő: 8-10 perc 100°C-on.
Vadcseresznye
Abszolút klasszikus a világ gyümölcsteái között. A nagyon intenzív vadcseresznye íz egyszerűen gyönyörködtető mindazok számára, akik kedvelik az érett, lédús cseresznye telt aromáját.
Összetétel: almadarabok, hibiszkuszvirág, bodza, csipkebogyóhéj, cseresznyedarabok.
Áztatási idő: 8-10 perc 100°C-on.
Nagymama Kertje
Édes, finom gyümölcsök és bogyók aromás kincsei jelennek meg ebben a mesés gyümölcstea keverékben, melynek már az illata is feleleveníti a gyermekkort!
Összetétel: bodza, hibiszkuszvirág, almadarabok, fekete ribizli, szeder, eperdarabok, málnadarabok, erdei gyümölcslevelek.
Áztatási idő: 8-10 perc 100°C-on.
Almás Rétes
A bécsi almás rétes gyümölcsös-fűszeres íze, melyet alma, mandula, vanília és fahéj varázsolnak elő.
Összetétel: almadarabok, fahéj darabok, hibiszkuszvirág, mandula csipkebogyóhéj, bodza, ribizli, fekete ribizli.
Áztatási idő: 8-10 perc 100°C-on.
Arábiai varázs
A varázslatos kelet világába virágszirmok, szőlő, fekete ribizli, áfonya, bodza és narancs mesés aromája repít minket.
Összetétel: szőlő, bodza, hibiszkuszvirág, narancshéj, búzavirág, rózsaszirmok, áfonya, fekete ribizli.
Áztatási idő: 8-10 perc 100°C-on.
Kir Royal
Nemes, egyszerű és elegáns! Méltán állíthatjuk, a gyümölcsteák királynője.
Összetétel: papaya, hibiszkuszvirág, ribizli, áfonya, bodza, eper, és málnadarabok.
Áztatási idő: 8-10 perc 100°C-on.
Jamaika-Rum
Málna, feketeszeder és eperdarabok, melyek a hordókból frissen lepárolt rummal és vaníliával átjáratott damaszkuszi mazsolaszemek között öltenek testet.
Összetétel: bodza, hibiszkuszvirág, fekete ribizli, egész szeder, málna és eperdarabok.
Áztatási idő: 8-10 perc 100°C-on.
Vörösborkrém
Damaszkuszi mazsola, hibiszkusz, bodza, kardamom, fahéj, koriander, rózsavirág, áfonya, fekete ribizli és vörösbor íz alkotja a tea ízvilágát.
Összetétel: hibiszkusz, bodza, mazsola, bodza, kardamon, fahéj, koriander, rózsavirág, áfonya, fekete ribizli.
Áztatási idő: 8-10 perc 100°C-on.
Fahéjas Körte
Ez a mennyei, gyümölcsös-fűszeres édesség a friss, érett, puha körtéből, és egy leheletnyi fahéjból fakad.
Összetétel: almadarabok, hibiszkuszvirág,csipkebogyóhéj,ananászdarabok, fahéj, napraforgóvirág.
Áztatási idő: 8-10 perc 100°C-on. .
Hawaii Koktél
Két jól ismert, klasszikus trópusi gyümölcs egyesülése egy válogatott gyümölcskompozícióban. A mangó felelős a friss, telt gyümölcs ízért, míg a maracuja édes és fanyar egyben. Tökéletes harmónia.
Összetétel: papaya és mangópelyhek, bodza, sárgabarackpép, maracuja, almadarabok, hibiszkuszvirág, csipkebogyó.
Áztatási idő: 8-10 perc 100°C-on. .
Vérnarancs
Az olaszországi nap fényében lassan ringatózó narancsfák, a frissesség érzése az első gondolat, mely átfut az agyunkon, amikor belekortyolunk. Ezzel a gyümölcstea keverékkel bármikor élvezhetjük a csodálatosan frissítő és fanyar vérnarancs ízét, amikor csak kívánjuk.
Összetétel: vérnarancsdarabok, sáfrányvirág, almadarabok, hibiszkuszvirág,csipkebogyóhéj.
Áztatási idő: 8-10 perc 100°C-on.
Pina Colada
Képzelje el, hogy a karibi tengerparton kókuszpálma alatt fekszik, hallgatja a tengert, és élvezi a napot. Ezt a trópusi élményt hozza el a kedvelt és világhírű koktél, a Pina Colada mesés teaváltozata. A gyümölcsös, friss ananász, és a krémes, édes kókusz kombinációja.
Összetétel: ananász, kókuszdarabok, almadarabok, hibiszkuszvirág, csipkebogyóhéj.
Áztatási idő: 8-10 perc 100°C-on.
Vörös és Fekete Áfonya
Ha egyszer felfedezte a vörös áfonyát, egykönnyen nem felejti el. Ez az apró, vörös bogyó Észak-Amerikából származik, de a világ többi részének ízlelőbimbóját is hatalmába kerítette. A fekete áfonya természetes fanyarsága, és a vörös áfonya frissítően savanykás íze tökéletesen harmonizál ebben az elsőrangú teakeverékben.
Összetétel: Kék és vörösáfonya szeletek, almadarabok, hibiszkuszvirág, csipkebogyóhéj, mályvavirág, kék búzavirág
Áztatási idő: 8-10 perc 100°C-on.
Homoktövis
A homoktövis egy lédús, bogyós gyümölcs, melyet tibeti gyógyítók már több mint ezer éve alkalmaznak. C- vitamin tartalma rendkívül magas, így ideális „téli gyógyszer” a meghűléses betegségek megelőzésére, támogatja és erősíti immunrendszerünket, ezen kívül fokozza az anyagcserét, és kiváló zsíroldó hatású. Értékét tovább növeli a benne lévő béta-karotin, az A, E, és F vitaminok.
Összetétel: almadarabok, hibiszkuszvirág, csipkebogyóhéj, homoktövis, narancshéj.
Áztatási idő: 8-10 perc 100°C-on.
Lucfenyő / Méz / Citrom
Fenyő ágán méz pereg, citrom ízében hempereg.
Összetétel: alma, fahéj, manuka méz por, rozmaring, fagyasztva szárított citromhéj, piros ribizke, szegfűszeg, bors, cukor karácsonyfa (cukor, rizsliszt, mogyoróolaj), természetes citromolaj
Áztatási idő: 8-10 perc 100°C-on.
Mangó Gyömbér
Az egzotikus mangó csodás íze, friss, fűszeres gyömbérrel izgalmassá téve, csalánlevéllel gazdagítva. A gyömbér erősíti immunrendszerünket, élénkíti a vérkeringést, javítja a koncentrációs képességünket, míg a csalán az egyik legjobb vértisztító növény és eltávolítja a szervezetből a mérgeket.
Finom és frissítő főzet!
Összetétel: gyömbér, mangó és almadarabok, aprított csalánlevél.
Áztatási idő: 8-10 perc 100 °C-on.
Téli Eper
Édes, ízletes eper, megbolondítva fahéjjal, szegfűszeggel, és egy leheletnyi gyömbérrel.
A gyümölcsös és fűszeres ízvilág tökéletesen harmonizál, és különleges téli hangulatot idéz.
Összetétel: földieper, alma, hibiszkusz, csipkebogyó, fahéj, csillagánizs, gyömbér, rózsabors.
Áztatási idő: 8-10 perc 100 °C-on.
Hamvas áfonya téli mámora
Hagyd, hogy magával ragadjon a téli fűszerekkel átitatott áfonya ínycsiklandó íze!
Összetétel: aszalt vörösáfonya, csillagánizs, fahéj, almadarabok, szederlevél, sáfrányos szeklice, fagyöngy, fagyasztva szárított áfonyaszeletek.
Áztatási idő: 8-10 perc 100 °C-on.