Gyümölcs tea – csak a fantázia szabhat határt                

A gyümölcsteák valójában nem teák, mivel nem tartalmaznak tealeveleket, többféle növény keverékei. Gyakran fűszerekkel, virágszirmokkal, aromás, olajat tartalmazó növényekkel bolondítják meg. Koffeinmentes, a nap bármely szakaszában fogyasztható.
Áztatási idő: 8-10 perc.

Gondűző Málna

Az erdő színpompás és finom gyümölcseit, bogyóit válogattuk gondosan össze kosarunkba, hogy egy nagyon különleges gyümölcstea keveréket kreáljunk, melynek ízét a málna édes-savanykás aromája koronázza.

Összetétel: hibiszkuszvirág, csipkebogyóhéj, almadarabok, bodza, feketeszeder, eper, és málnadarabok.

Áztatási idő: 8-10 perc 100°C-on.

Édes Szenvedély – Licsi

A licsi és az eper nemes íze a legmagasabb elvárásoknak is megfelelő élményt biztosít. Ez a lágy kreáció ízletes eper darabokkal, egy kevéske jázmin, és sáfrányvirággal teszi még feledhetetlenebbé ennek az egzotikus gyümölcsteának az ízét. Igazán megéri kipróbálni!

Összetétel: almadarabok, hibiszkuszvirág, csipkebogyóhéj, licsi, sáfrányvirág, eper darabok, jázminvirág.

Áztatási idő: 8-10 perc 100°C-on.

Vadcseresznye

Abszolút klasszikus a világ gyümölcsteái között. A nagyon intenzív vadcseresznye íz egyszerűen gyönyörködtető mindazok számára, akik kedvelik az érett, lédús cseresznye telt aromáját.

Összetétel: almadarabok, hibiszkuszvirág, bodza, csipkebogyóhéj, cseresznyedarabok.

Áztatási idő: 8-10 perc 100°C-on.

Nagymama Kertje

Édes, finom gyümölcsök és bogyók aromás kincsei jelennek meg ebben a mesés gyümölcstea keverékben, melynek már az illata is feleleveníti a gyermekkort!

Összetétel: bodza, hibiszkuszvirág, almadarabok, fekete ribizli, szeder, eperdarabok, málnadarabok, erdei gyümölcslevelek.

Áztatási idő: 8-10 perc 100°C-on.

Almás Rétes

A bécsi almás rétes gyümölcsös-fűszeres íze, melyet alma, mandula, vanília és fahéj varázsolnak elő.

Összetétel: almadarabok, fahéj darabok, hibiszkuszvirág, mandula csipkebogyóhéj, bodza, ribizli, fekete ribizli.

Áztatási idő: 8-10 perc 100°C-on.

Arábiai varázs

A varázslatos kelet világába virágszirmok, szőlő, fekete ribizli, áfonya, bodza és narancs mesés aromája repít minket.

Összetétel: szőlő, bodza, hibiszkuszvirág, narancshéj, búzavirág, rózsaszirmok, áfonya, fekete ribizli.

Áztatási idő: 8-10 perc 100°C-on.

Kir Royal

Nemes, egyszerű és elegáns! Méltán állíthatjuk, a gyümölcsteák királynője.

Összetétel: papaya, hibiszkuszvirág, ribizli, áfonya, bodza, eper, és málnadarabok.

Áztatási idő: 8-10 perc 100°C-on.

Jamaika-Rum

Málna, feketeszeder és eperdarabok, melyek a hordókból frissen lepárolt rummal és vaníliával átjáratott damaszkuszi mazsolaszemek között öltenek testet.

Összetétel: bodza, hibiszkuszvirág, fekete ribizli, egész szeder, málna és eperdarabok.

Áztatási idő: 8-10 perc 100°C-on.

Vörösborkrém

Damaszkuszi mazsola, hibiszkusz, bodza, kardamom, fahéj, koriander, rózsavirág, áfonya, fekete ribizli és vörösbor íz alkotja a tea ízvilágát.

Összetétel: hibiszkusz, bodza, mazsola, bodza, kardamon, fahéj, koriander, rózsavirág, áfonya, fekete ribizli.

Áztatási idő: 8-10 perc 100°C-on.

Fahéjas Körte

Ez a mennyei, gyümölcsös-fűszeres édesség a friss, érett, puha körtéből, és egy leheletnyi fahéjból fakad.

Összetétel: almadarabok, hibiszkuszvirág,csipkebogyóhéj,ananászdarabok, fahéj, napraforgóvirág.

Áztatási idő: 8-10 perc 100°C-on. .

Hawaii Koktél

Két jól ismert, klasszikus trópusi gyümölcs egyesülése egy válogatott gyümölcskompozícióban. A mangó felelős a friss, telt gyümölcs ízért, míg a maracuja édes és fanyar egyben. Tökéletes harmónia.

Összetétel: papaya és mangópelyhek, bodza, sárgabarackpép, maracuja, almadarabok, hibiszkuszvirág, csipkebogyó.

Áztatási idő: 8-10 perc 100°C-on. .

Vérnarancs

Az olaszországi nap fényében lassan ringatózó narancsfák, a frissesség érzése az első gondolat, mely átfut az agyunkon, amikor belekortyolunk. Ezzel a gyümölcstea keverékkel bármikor élvezhetjük a csodálatosan frissítő és fanyar vérnarancs ízét, amikor csak kívánjuk.

Összetétel: vérnarancsdarabok, sáfrányvirág, almadarabok, hibiszkuszvirág,csipkebogyóhéj.

Áztatási idő: 8-10 perc 100°C-on.

Pina Colada

Képzelje el, hogy a karibi tengerparton kókuszpálma alatt fekszik, hallgatja a tengert, és élvezi a napot. Ezt a trópusi élményt hozza el a kedvelt és világhírű koktél, a Pina Colada mesés teaváltozata. A gyümölcsös, friss ananász, és a krémes, édes kókusz kombinációja.

Összetétel: ananász, kókuszdarabok, almadarabok, hibiszkuszvirág, csipkebogyóhéj.

Áztatási idő: 8-10 perc 100°C-on.

Vörös és Fekete Áfonya

Ha egyszer felfedezte a vörös áfonyát, egykönnyen nem felejti el. Ez az apró, vörös bogyó Észak-Amerikából származik, de a világ többi részének ízlelőbimbóját is hatalmába kerítette. A fekete áfonya természetes fanyarsága, és a vörös áfonya frissítően savanykás íze tökéletesen harmonizál ebben az elsőrangú teakeverékben.

Összetétel: Kék és vörösáfonya szeletek, almadarabok, hibiszkuszvirág, csipkebogyóhéj, mályvavirág, kék búzavirág

Áztatási idő: 8-10 perc 100°C-on.

Homoktövis

A homoktövis egy lédús, bogyós gyümölcs, melyet tibeti gyógyítók már több mint ezer éve alkalmaznak. C- vitamin tartalma rendkívül magas, így ideális „téli gyógyszer” a meghűléses betegségek megelőzésére, támogatja és erősíti immunrendszerünket, ezen kívül fokozza az anyagcserét, és kiváló zsíroldó hatású. Értékét tovább növeli a benne lévő béta-karotin, az A, E, és F vitaminok.

Összetétel: almadarabok, hibiszkuszvirág, csipkebogyóhéj, homoktövis, narancshéj.

Áztatási idő: 8-10 perc 100°C-on.

Lucfenyő / Méz / Citrom

Fenyő ágán méz pereg, citrom ízében hempereg.

Összetétel: alma, fahéj, manuka méz por, rozmaring, fagyasztva szárított citromhéj, piros ribizke, szegfűszeg, bors, cukor karácsonyfa (cukor, rizsliszt, mogyoróolaj), természetes citromolaj

Áztatási idő: 8-10 perc 100°C-on.

Mangó Gyömbér

Az egzotikus mangó csodás íze, friss, fűszeres gyömbérrel izgalmassá téve, csalánlevéllel gazdagítva. A gyömbér erősíti immunrendszerünket, élénkíti a vérkeringést, javítja a koncentrációs képességünket, míg a csalán az egyik legjobb vértisztító növény és eltávolítja a szervezetből a mérgeket.

Finom és frissítő főzet!

Összetétel: gyömbér, mangó és almadarabok, aprított csalánlevél.

Áztatási idő: 8-10 perc 100 °C-on.

Téli Eper

Édes, ízletes eper, megbolondítva fahéjjal, szegfűszeggel, és egy leheletnyi gyömbérrel.  

A gyümölcsös és fűszeres ízvilág tökéletesen harmonizál, és különleges téli hangulatot idéz.

Összetétel: földieper, alma, hibiszkusz, csipkebogyó, fahéj, csillagánizs, gyömbér, rózsabors.

Áztatási idő: 8-10 perc 100 °C-on.

Hamvas áfonya téli mámora

Hagyd, hogy magával ragadjon a téli fűszerekkel átitatott áfonya ínycsiklandó íze!

Összetétel: aszalt vörösáfonya, csillagánizs, fahéj, almadarabok, szederlevél, sáfrányos szeklice, fagyöngy, fagyasztva szárított áfonyaszeletek.

Áztatási idő: 8-10 perc 100 °C-on.